Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@15:08:26 GMT

درمان هاي خانگي بواسير

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۰۸۸۴۴

درمان هاي خانگي بواسير

خبرگزاري آريا -

بواسير, زماني اتفاق مي افتد که رگهاي داخل مقعد و رکتوم متورم و ملتهب مي شوند
بواسير بر 75 درصد از مردم در ايالات متحده تاثير مي گذارد. آنها اغلب هنگامي که افراد بين 45 تا 65 ساله هستند مورد حمله قرار مي گيرند. اين مشکل رايج زماني اتفاق مي افتد که رگهاي داخل مقعد و رکتوم متورم و ملتهب مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادي از عواملي که موجب اين مشکل مي شوند عبارتند از مانند گرانش، سابقه خانوادگي، يبوست، رژيم کم فيبر، سنگين شدن، چاقي، آلرژي غذايي، عدم فعاليت بدني، بارداري و مدت زمان نشستن يا ايستادن طولاني. اگر بواسير مدت طولاني باقي بماند و درمان نشود ممکن است منجر به عوارضي مانند خونريزي مزمن، مرگ بافت و حتي سرطان مقعد يا کولورکتال شود. خوشبختانه، درمان با بواسير و کاهش علائم با مواد ساده و طبيعي، دشوار نيست. در اينجا 10 درمان خانگي براي بواسير وجود دارد:
1-يخ
اولين درمان خانگي که به شدت توصيه مي شود يخ است. يخ به کاهش رگ هاي خوني کمک مي کند، تورم را کاهش مي دهد و فورا باعث آرامش و کاهش درد مي شود.
يک پک يخ يا يک قطعه ذوب شده را به مدت 10 دقيقه در يک پارچه در منطقه آسيب ديده قرار دهيد. اين کار را چند بار در روز انجام دهيد تا خونريزي کاهش يابد.
شما حتي مي توانيد از يک بسته کوچک از سبزيجات يخ زده مانند نخود فرنگي يا ذرت استفاده کنيد. بسته را در يک حوله قرار دهيد و سپس آنرا روي بواسير قرار دهيد. اين کار را براي 20 دقيقه، سه بار در روز انجام دهيد.

اولين درمان خانگي براي درمان بواسير که به شدت توصيه مي شود يخ است
2. آلوئه ورا
آلوئه ورا يکي از بهترين مواد طبيعي براي درمان بواسير است. خواص ضد التهابي و درماني آلوئه ورا باعث کاهش تحريک بواسير مي شود. آلوئه ورا مي تواند براي بواسير داخلي و خارجي استفاده شود.
براي درمان بواسير خارجي، کمي از ژل آلوئه ورا را بر روي مقعد قرار دهيد و به آرامي ماساژ دهيد. اين روش ساده، درد را تسکين مي دهد و احساس سوزش را کم مي کند.
براي درمان بواسير داخلي، برگ آلوئه ورا را برش بزنيد. اطمينان حاصل کنيد که بخش هايي از خار مانند گياه را قطع کنيد. نوارها را در ظرف قرار دهيد و آنها را فريز کنيد. براي از بين بردن درد، سوزش، و احساس خارش آلوئه وراي سرد را بر روي بواسير قرار دهيد.

آلوئه ورا يکي از بهترين مواد طبيعي براي درمان بواسير است
3. آب ليمو
آب ليمو حاوي مواد مغذي مختلف است که مي تواند با تقويت مويرگ ها و ديواره هاي رگ هاي خوني بواسير را تسکين دهد.
مقداري پنبه را به آب ليمو تازه آغشته کرده و آنرا روي بواسير قرار دهيد. در ابتدا، سوزش خفيفي خواهيد داشت، اما به زودي درد کاهش مي يابد.
نصف ليمو را به يک فنجان شير گرم بيفزاييد و آن را بنوشيد. اين کار را هر سه ساعت براي نتيجه بهتر انجام دهيد.
نصف قاشق چاي خوري از آب ليمو، آب زنجبيل، آب نعناع و عسل را با هم مخلوط کنيد. مخلوط را يکبار در روز مصرف کنيد.

آب ليمو حاوي مواد مغذي مختلف است که مي تواند بواسير را تسکين دهد
4. روغن بادام
روغن بادام که مخصوص خواص جذب کننده و نرم کننده است، عمدتا براي درمان بواسير خارجي استفاده مي شود. پنبه را در روغن بادام خالص قرار دهيد و آن را در منطقه آسيب ديده قرار دهيد. اين کار باعث کاهش التهاب و کاهش احساس سوزش و خارش مي شود. اين کار را چند بار در روز انجام دهيد.

روغن بادام براي درمان بواسير خارجي استفاده مي شود
5. روغن زيتون
روغن زيتون داراي خواص ضدالتهابي و آنتي اکسيداني است و براي درمان بواسيرهاي خارجي مورد استفاده قرار مي گيرد. اين روغن به افزايش الاستيسيته عروق خوني کمک کرده و باعث کاهش التهاب و کاهش اندازه عروق خوني در کانال مقعد مي شود.
روزانه يک قاشق چايخوري روغن زيتون مصرف کنيد. اين ماده به کاهش التهاب کمک کرده و عملکرد سيستم دفع ادرار را بهبود مي بخشد.
آب برگ آلو را خارج کرده و آن را به روغن زيتون اضافه کنيد. اين مخلوط را روي بواسير خود اعمال کنيد. اين کار باعث کاهش درد و تورم مي شود.

روغن زيتون داراي خواص آنتي اکسيداني است و براي درمان بواسيرهاي خارجي مناسب است
6. دانه هاي کامل
اگر از بواسير رنج مي بريد، غذاهاي حاوي غلات کامل مصرف کنيد. تمام محصولات غلات کامل حاوي مقدار زيادي فيبر است، که در کاهش علائم بواسير و خونريزي بسيار موثر است. اين مواد مغذي به پاک کردن سيستم دستگاه گوارش کمک مي کند، از از يبوست جلوگيري مي کند و به روده اجازه کارايي بيشتر مي دهد. غذاهاي غني از فيبر مي تواند مدفوع را تسکين دهد و حجم آن را افزايش دهد، که باعث کاهش فشار خون در هنگام حرکت روده مي شود. برخي از بهترين محصولات کل دانه عبارتند از جو، ذرت، برنج قهوه اي، ارزن، چاودار و گندم سياه.

اگر از بواسير رنج مي بريد، غذاهاي حاوي غلات کامل مصرف کنيد
7- عنبر نسا
خواص رطوبت دهنده و مرطوب کننده عنبر سائل باعث کاهش ناراحتي هاي مربوط به بواسير مي شود. امولسيون رطوبت مي تواند به کاهش رگ هاي خوني ملتهب، کاهش درد، خارش و تورم کمک کند.
يک توپ پنبه را در عنبر سائل قرار دهيد و آن را روي بواسير قرار دهيد. اين کار را حداقل سه بار در روز انجام دهيد.
مي توانيد از پدهاي پزشکي که حاوي عنبر سائل هستند استفاده کنيد. اين پدهاي پاک کننده مرطوب مي تواند به جاي يا همراه با کاغذ توالت استفاده شود. اين يک راه خوب براي محافظت مقعد از تحريک و ميکروارگانيسم ها است.

خواص رطوبت دهنده و مرطوب کننده عنبر سائل باعث کاهش ناراحتي هاي مربوط به بواسير مي شود
8. سرکه سيب
با توجه به خواص ضد قارچ سرکه سيب، آن را مي توان براي انقباض عروق خوني و کاهش تورم و تحريک بواسير داخلي و خارجي استفاده کرد.
در مورد بواسير خارجي، به آرامي يک توپ پنبه خيس خورده در سرکه سيب را در برابر ناحيه التهابي فشار دهيد. در ابتدا احساس سوزش خواهيد کرد، اما به زودي از خارش و سوزش کم خواهد شد. اين کار را چند بار در روز انجام دهيد تا تورم کاهش يابد.
در مورد بواسير داخلي، يک قاشق چاي خوري سرکه سيب را به يک ليوان آب اضافه کنيد و حداقل دو بار در روز آن را بنوشيد. مي توانيد عسل به آن اضافه کنيد تا طعم بهتري داشته باشد.

با توجه به خواص ضد قارچ سرکه سيب براي درمان بواسير مفيد است
9. چاي کيسه اي سياه
اسيد تانن موجود در چاي نوعي رطوبت طبيعي است که به کاهش تورم و درد ناشي از بواسير کمک مي کند.
يک کيسه چاي سياه را در آب گرم مرطوب کنيد. آن را از آب خارج کنيد و آن را کمي سرد کنيد. کيسه چاي گرم و مرطوب را بر روي رگ هاي متورم حدود 10 دقيقه قرار دهيد. اين کار را دو يا سه بار در روز انجام دهيد.
مي توانيد از کيسه هاي سرد استفاده شده براي بواسير استفاده کنيد. کيسه هاي سرد را به مدت 5 تا 10 دقيقه روي محل قرار دهيد.

اسيد تانن موجود در چاي نوعي رطوبت طبيعي است که به کاهش تورم و درد ناشي از بواسير کمک مي کند
10. آب
هنگامي که از بواسير داخلي يا خارجي رنج مي بريد، مصرف آب را افزايش دهيد. سعي کنيد هشت تا 10 ليوان آب در روز بنوشيد.
مصرف آب به مقدار کافي به پاکسازي سيستم داخلي کمک مي کند و کل بدن شما را از کم آبي حفظ مي کند. همچنين حرکت روده را تسهيل مي کند و مدفوع نرم را حفظ مي کند و تنش را کاهش مي دهد.
هنگامي که به اندازه کافي آب و مايعات ديگر نمي نوشيد، خروج مواد زائد از بدن کاهش مي يابد و در روده مي تواند وجود داشته باشد. نتيجه نهايي سخت شدن مدفوع است که مشکل بواسير را بدتر مي کند.
اگر بواسير مداوم داريد که منجر به خونريزي شديد مي شود به پزشک مراجعه کنيد.

هنگامي که از بواسير داخلي يا خارجي رنج مي بريد، مصرف آب را افزايش دهيد
خلاصه اي از درمان بواسير
راه هايي براي کاهش علائم وجود دارد اما به طور کامل بواسير را از بين نمي برد.
کرم ها و پمادها- کرم ها و پمادها حاوي هيدروکورتيزون است.
شستشوي قسمت تاثير پذير- قسمت تاثير پذير را با آب گرم بشوييد. از صابون استفاده نکنيد. پس از حمام، منطقه تاثيرپذير را با سشوار خشک کنيد.
پک يخ و کمپرس سرد- استفاده از کمپرس سرد باعث کاهش تورم مي شود.
دستمال توالت مرطوب- دستمال توالت خشک باعث بدتر شدن شرايط و بيماري مي شود.
مسکن ها- برخي مسکن ها مانند آسپرين، ايبوپروفن و استامينوفن باعث کاهش درد مي شوند.
منبع: ooma.org


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۰۸۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، کاهش روند ازدواج و در عین حال، افزایش سن ازدواج و در نتیجه آن، کاهش موالید و رفتن به سمت و سوی خانواده تک فرزندی؛ دست به دست هم داده تا شاهد رشد جمعیت سالمندی و کاهش جمعیت جوان کشور باشیم.

بر اساس آنچه کارشناسان حوزه جمعیت عنوان می‌کنند، ایران برای عبور از چاله جمعیتی، فرصت زیادی ندارد و باید تا قبل از به پایان رسیدن این فرصت؛ شرایط را برای افزایش موالید و جوانی جمعیت فراهم کند.

وزارت بهداشت، یکی از دستگاه‌های مسؤول در حوزه جمعیت است که می‌بایست با تهیه و تدوین برنامه‌ها و سیاست‌های جمعیتی؛ شرایط را برای افزایش تولد در جامعه فراهم کند.

افزایش موالید در زوج‌های زیر ۳۰ سال

صابر جباری مسؤول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: بر اساس آمارها میزان موالید در گروه‌های سنی ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال در کشور افزایش یافته است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال میزان موالید ۱۶ و ۵۴ درصد بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ و ۹۷ درصد موالید کشور افزایش یافته است.

جباری گفت: در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال موالید از سال ۱۳۹۸ کاهشی بود که ۱۴۰۱ به ۲۴ و ۱۲ صدم درصد رسید و در سال ۱۴۰۲، ۲۴ و ۳۹ صدم درصد موالید کشور را داشته‌اند.

مسؤول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که درصد زایمان‌های سوم به بعد در کشور افزایش یافته است، افزود: فرزند سوم در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۷ و ۵۹ صدم درصد موالید بود که در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ و ۹۷ افزایش یافت.

جباری اضافه کرد: فرزند چهارم و پنجم نیز آمارهای افزایشی در کشور را نشان می‌دهد که نشانه اصلاح الگوی صحیح فرزندآوری است.

وی گفت: از سال ۱۳۹۴ به بعد شاهد کاهش موالی در کشور بودیم که با شیب تندی مواجه بودیم، اما در برخی از سال‌ها ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار کاهش یافته است.

جباری اضافه کرد: پس از اجرای قانون حمایت از خانواده از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۲ روند کاهش موالید در کشور با شیب کمتری ادامه یافت که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ این رقم افزایشی شود.

به گفته وی، میزان فاصله ازدواج تا تولد نخستین فرزند از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته است و البته سیاست گذاری بر فرزندآوری در دو سال اول ازدواج است. زیرا، فرزندآوری در دو سال اول ازدواج موجب تشخیص به هنگام ناباروری و درمان مؤثر آن خواهد شد.

جباری با عنوان این مطلب که نرخ رشد جمعیت و باروری در کشور به ثبات رسیده و شیب نزولی آن متوقف شده است، افزود: نرخ رشد جمعیت ۰.۶ است و نرخ باروری کلی ۱.۶ درصد است. تا پیش از بسته شدن پنجره جمعیت کشور باید از این فرصت استفاده کرد و تاکید بر فرزندآوری جوانان دهه ۶۰ است.

وی گفت: باید به نرخ جانشینی در باروری کلی کشور دست یابیم که رقم آن ۲.۵ فرزند برای هر زوج است. شاید بر اساس آمارهای بین المللی این رقم ۲.۱ درصد باشد، اما به سبب کاهش میزان موالید در کشور رقم مورد نیاز کشورمان ۲.۵ در نظر گرفته شده و باید از رقم ۱.۶ کنونی به ۲.۵ برسیم.

جباری تاکید کرد: زمان پنجره جمعیتی کشورمان ۵ سال است.

موفقیت ۳۲ درصدی در درمان ناباروری

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، به ابلاغ قانون حمایت از خانواده در سال ۱۴۰۰ به دستگاه‌های اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: پیش از ابلاغ این قانون تنها مراکز درمان ناباروری فوق تخصصی و سطح ۳ در کشور داشتیم.

جباری افزود: مراکز درمان ناباروری سطح ۲ با ارائه درمان‌های تخصصی که برای بسیاری از زوج‌های نابارور کافیست در کشور فعال شده است.

وی اضافه کرد: در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حداقل یک مرکز درمان ناباروری سطح ۲ داریم به گونه‌ای که اکنون ۸۷ مرکز در این سطح در کشور فعال است.

جباری افزود: از ۲۰ مرکز دولتی درمان ناباروری در سطح فوق تخصصی و ۳ نیز در سال ۱۴۰۰ اکنون به ۵۱ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در کشور رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه پوشش بیمه درمان ناباروری تا پیش از ابلاغ این قانون کامل نبود گفت: اکنون در بخش دولتی پوشش بیمه درمان ناباروری تا ۹۰ درصد هزینه‌هاست و زوجین هزینه ناچیزی را می‌پردازند.

جباری ادامه داد: تمام مراکز درمان دولتی و غیردولتی ناباروری نیز با بیمه‌های پایه قرارداد دارند.

وی گفت: بسته پیشگیری از ناباروری نیز در تمام مراکز بهداشتی درمانی برای زوجین جوان ارائه می‌شود که دچار ناباروری نشوند و یا به هنگام تشخیص داده شود و درمان مؤثر باشد.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت افزود: میزان موفقیت در درمان ناباروری به صورت میانگین در کشور ۲۸ درصد بود که اکنون با اعتبار بخشی و به روز رسانی تجهیزات مراکز دولتی درمان ناباروری به ۳۲ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • نشانه‌های کاهش قندخون در دیابتی‌ها
  • هندوانه، راهی شیرین برای دفع سنگ کلیه
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • چطور با هندوانه به جنگ سنگ کلیه برویم؟/ یک روش ساده و نتیجه‌بخش
  • میوه تابستانی که سنگ کلیه را پودر می‌کند
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • خواص درمانی آب سیب زمینی