Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

فشارهای مکرر موجبات تورم، خارش و دردناک شدن سیاهرگ‌های مبتلا را فراهم می‌آورد.

در صورت پاره شدن این سیاهرگ‌ها، خونی به رنگ قرمز روشن از آنها خارج می‌شود.

آبستنی، نشستن یا ایستادن برای دوره‌های طولانی، یبوست، اسهال، ضعف سیاهرگ‌ها، بلند کردن وزنه‌های سنگین و مصرف غذاهای محرک مانند قهوه، الکل و ادویه‌های تند می‌توانند این بیماری را سبب گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

الف) مواد مغذی مفید برای بواسیر یا هموروئید

ویتامین C، بیوفلاوونوئیدها- میلی‌گرم 1000-500 در مقادیر منقسم، دیواره مویرگ‌ها را تقویت می‌کند.

ب) غذاهای مفید برای بواسیر

غذاهای کامل؛ گیلاس؛

دانه‌های کامل؛ خرمالو؛

گندم سیاه؛ سبزی‌های تازه؛

میوه‌های تازه؛ سبزی‌های برگدار به رنگ سبز تیره؛

مرکبات؛ خرفه؛

توت سیاه؛ حبوبات؛

سنبل کوهی؛ عدس؛

عصاره‌ها

هویج؛ کرفس؛

جعفری؛ اسفناج؛

ترتیزک؛ گیاه درمانی.

 

ج) گیاه درمانی مفید برای بواسیر

هماملیس یا عنبرسائل witch hazel – به صورت کمپرس استفاده شود-  قابض، مسکن خارش و تحریک؛

صبر زرد(آلوئورا)– استعمال مستقیم روی ناحیه، قابض، دارای خواص التیام بخش؛

گیاه خلنگ butcher’s broom – 100 میلی گرم سه بار در روز، حاوی مواد شیمیایی (به نام روسکو جنینها )که ضد التهاب و تنگ کننده رگ‌های خونی می‌باشند، از پیشرفت بواسیر پیشگیری می‌کند؛

همیشه بهار Calendula – ضماد، استعمال موضعی، مسکن درد و خارش؛

هیدراستیس Goldenseal، توت قرمز bayberry، بومادران yarrow، پونه Spearmint یا ماهور (Mullein) – چای، مسکن خارش و تحریک؛

گیاه دارویی Pilewort aka collinsonia – به صورت چای یا استعمال موضعی

د) سایر توصیه های مفید برای بواسیر رایحه درمانی

روغن نیائولی-  از روغن‌های اساسی رایحه درمانی، استعمال موضعی، درهم کشنده بافت‌ها، هنگام بارداری استفاده نشود، دارای ترکیبات شبه استروژنی می‌باشد.

سقیط Cypress، ارس Juniper، اسطوخودوسی، گیاه (lemon)، اکلیل کوهی– مخلوط با روغن حامل و استعمال موضعی

طب چینی

طب سوزنی.

درمان ذهنی – جسمی

یوگا

تصویر سازی ذهنی.

 

 

منبع: زندگی آنلاین

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سنگ های صفراوی رسوبات سخت شده مایع گوارشی به نام صفرا در کیسه صفرا هستند. همچنین اندازه آنها از کوچکی به اندازه یک دانه شن تا بزرگی به اندازه یک توپ گلف متغیر است.

دکتر «ایروینگ خورخه»، جراح عمومی مایو کلینیک در این باره می‌گوید: افرادی که درد و سایر علایم ناشی از سنگ‌های صفراوی را تجربه می‌کنند معمولاً نیاز به جراحی برداشتن کیسه صفرا دارند.

به گفته این متخصص، در این مواقع ممکن است درد شدید و ناگهانی در شکم یا کمردرد را تجربه کنید و حتی ممکن است حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

دکتر خورخه می‌گوید: به طور معمول، علایم درد مرتبط با کیسه صفرا، درد همراه با وعده‌های غذایی است و معمولاً بعد از خوردن وعده‌های غذایی چرب رخ می‌دهد.

او می گوید دلایل متعددی وجود دارد که کیسه صفرا شما می تواند سنگ کیسه صفرا ایجاد کند. شایع ترین علت آن چیزی است که می خورید. رژیم غذایی سرشار از فیبر و کلسترول و چربی کم، خطر ابتلا را کاهش می دهد.

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علایمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

دکتر خورخه می گوید: بومیان آمریکایی و جمعیت اسپانیایی تبار و همینطور زنان در خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند. همچنین با افزایش سن، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستیم.

این متخصص اظهار کرد: وقتی سنگ کیسه صفرا داشته باشید، آنها خود به خود از بین نمی روند و درمان توصیه شده، جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر خورخه می گوید: این عضوی از بدن است که مردم می توانند بدون آن زندگی کنند و هیچ عواقب طولانی مدتی ناشی از برداشتن آن نداشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن